Gazda Angela, elnök és alapítótag

Angela nyelvész, pedagógus, valamint Kelet-Európa-szakértő. A több nyelvet beszélő Angela különböző közösségek és csoportok kiemelkedő vezetőivel közösen az alapítvány támogatásán dolgozik, összehangolja az alapítvány teljes működését szem előtt tartva célkitűzéseit. Ő az alapítvány kulcs képviselője az ösztöndíjak és különböző programtervezetek terén.

Julie DeMaio, ügyvezető igazgató – adományozói kapcsolatok és marketing

Julie több mint 21 éves nemzetközi marketing és jótékonysági tapasztalatát hozta az alapítványhoz. Kulcsszerepe van az alapítvány világszerte való megismertetésévell, főszerepe jut az új adományozók bevezetésében és az alapítványba való bekapcsolodásukban. Julie a Yale Egyetem angol művészeti ágának a docense és oktatója az angol művészetnek.

Christine Gilbertie, ügyvezető igazgató – pénzügyi finanszírozás és alapítótag

Christine az alapítvány pénzügyeit vezeti és felülvizsgálja. Ugyanakkor felelős az alapítvány adomány gazdagító tevékenységéért és vigyáz, hogy alapítványunk az amerikai és nemzetközi törvényeknek és standardoknak megfeleljen, együttműködik a könyvelőségekkel és ügyvédi irodákkal. Chris felülvigyáz a kedvezményezettek jogosultságára és biztosítja, hogy az adományozott összegek az igénylés céljának megfelelően legyenek felhasználva. Chris alapítótagja szervezetünknek, úgyszintén alapítótagja a Generator Mediának, amely több mint tíz éve marketing és média ügynökség Manhattanben.

Fekete Farkas, közösségi médiáért felelős igazgató

A Budapesten élő Farkas felelős a programok terv szerint történő megvalósításáért, valamint a helyi promóciókért és ezeket ismerteti a közösségekkel, valamint a médiával. Farkas a személyes találkozások, a beszerzés, a logisztika és a programok koordinációs feladatainak ellátásában is jelentős részt vállal.

 

Alapítványunk jogi képviselője:

Perlman + Perlman
Attorneys at Law
41 Madison Avenue
40th Floor
New York, NY 10010
USA